PR-commissie

De PR-commissie houdt zich bezig met verschillende taken. De commissie bestaat dit jaar uit Marleen Hommens en Jelger Elzinga. De sociale media van Virgo wordt door hen bijgehouden. De activiteiten die georganiseerd worden door de activiteiten commissie, promoten zij via de Instagram en Facebook. Ook gebruiken ze die kanalen om onze leden soms in het zonnetje te zetten en een indruk te geven van de sfeer binnen de vereniging. Mocht je nog vragen hebben over iets, kan je altijd een DM sturen!

Eén van onze andere taken is zorgen voor de Virgo-merchandise. Zo kan je een paar keer per jaar hoodies, sweaters, shirts en jassen bestellen. Ook hebben we limited-edition items zoals sokken en badjassen. Daarnaast zijn we aanwezig op de open dagen van Avans, dus als je meer te weten wilt komen over de vereniging, kom gezellig even langs voor een gezellig praatje!

We zijn te vinden op: Instagram: @svvirgo Facebook: studentenvereniging Virgo Breda TikTok: @svvirgo LinkedIn: Studentenvereniging Virgo Breda