Introductieperiode Virgo 2023

Elk nieuw schooljaar vindt er bij S.V. Virgo een introductieperiode plaatst. Meestal is deze 10 weken lang en tijdens deze weken is onze Soos en zijn onze evenementen geheel open voor niet-leden. De beste tijd dus om eens langs te komen en de sfeer te proeven!

Open Strijd

Voor de introductieperiode die bij ons meestal de ‘Open Tijd’ wordt genoemd is er voor het studiejaar 2023-2024 een speciaal programma opgezet. Dit programma heet de ‘Open Strijd’. Dit programma zal zich 10 weken lang afspelen (28 augustus t/m 5 november) waarin jullie als intro’s elke week nieuwe opdrachten zullen uitvoeren in groepjes. Deze groepjes mag je zelf samenstellen met bijvoorbeeld andere eerstejaars studenten, maar wij kunnen je ook indelen in een groepje. Zo leer je nog sneller nieuwe mensen kennen in Breda.

De opdrachten zullen bestaan uit; maak een foto van het NAC-stadion tot versier je eigen meter bierbord. Het is aan jouw groepje hoeveel opdrachten je volbrengt en hoe fanatiek je meedoet. Elke dinsdag zullen we samen komen op onze Soos, waar we eerst samen zullen avondeten (als je dat wilt). Na het avondeten is er tijd om de opdrachten te bespreken, gezellig te borrelen en de winnaar van de week bekent te maken! Tijdens deze borrel krijg je ook de nieuwe opdrachten voor die week.

Elke week is er een prijs te winnen voor het team dat het beste de opdrachten heeft uitgevoerd. Daarnaast zal tijdens de gehele periode de score bijgehouden worden en in de laatste week zal de grote winnaar bekend gemaakt worden. Kan je een keer week niet meedoen door bijvoorbeeld veel studiewerk? Geen probleem, je doet alles in teamverband, dus er zal vast wel iemand kunnen helpen.

Aanmelden voor de Open Strijd doe je door het formulier hieronder in te vullen! (https://forms.gle/rwnvPHGxKjtkUYir9)

Open Tijd feesten

Tijdens de Open Tijd organiseert S.V. Virgo ook elk jaar meerdere Open Tijd feesten. Deze feesten zijn, zoals de naam al zegt, open voor iedereen. Zet ze in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent, want deze feesten wil je zeker niet missen!

  • 14 september: Open Tijd feest in de Walkabout
  • 6 oktober: Open Tijd feest in onze Soos

Inauguratieweekend

Om de introductieperiode goed af te sluiten organiseert de Virgo Vakantie Commissie (VVC) een vet uitje weg. Wat we gaan doen blijft nog geheim, maar zorg ervoor dat je het weekend van 3 t/m 5 november vrijhoudt in je agenda. Ben je nog geen 18 jaar dan? Onze uitjes zijn altijd naar België of Duitsland, zo houden we het voor iedereen leuk.