Introductieperiode Virgo 2024

Aan het begin van elk nieuw schooljaar organiseert S.V. Virgo een zes weken durende introductieperiode. Gedurende deze periode zijn onze Soos en evenementen volledig toegankelijk voor niet-leden. Dit is dus de perfecte gelegenheid om langs te komen en de sfeer te ervaren!

Open Strijd

Voor een leuke start van het studiejaar 2024-2025 hebben we een speciaal programma ontwikkeld: de 'Open Strijd'. Dit programma loopt van 2 september tot 11 oktober en omvat wekelijks nieuwe opdrachten die je samen met je introgroep en intro-ouders uitvoert in en rond de sociëteit en Breda. Je kunt je eigen groep samenstellen, bijvoorbeeld met andere eerstejaarsstudenten, of wij kunnen je helpen een groep te vinden. Dit is een geweldige manier om snel nieuwe mensen te leren kennen in Breda. De opdrachten variëren van het maken van een foto bij het NAC-stadion tot het versieren van je eigen biermeter. Hoeveel opdrachten je groep voltooid en hoe enthousiast jullie meedoen, is helemaal aan jullie. Elke dinsdagavond komen we samen in onze sociëteit om te dineren (als je dat wilt), de opdrachten te bespreken, te borrelen en de weekwinnaar bekend te maken. Tijdens deze borrel ontvang je ook de nieuwe opdrachten voor de komende week. Wekelijks is er een prijs voor het team dat de opdrachten het beste heeft uitgevoerd. Daarnaast houden we de scores gedurende de hele periode bij en maken we in de laatste week de grote winnaar bekend. Als je een week niet kunt deelnemen vanwege bijvoorbeeld studiewerk, is dat geen probleem. Alles wordt in teamverband gedaan, dus er zal altijd wel iemand uit je groep kunnen helpen.

Open Strijd feesten

Tijdens de Open Strijd organiseert S.V. Virgo ook meerdere Open Strijd feesten. Zoals de naam al zegt, zijn deze feesten toegankelijk voor iedereen. Mocht je een slaapplek nodig hebben, kun je dit onderaan het formulier aangeven, zodat we een geschikte slaapplaats voor je kunnen vinden, uiteraard in overleg. Noteer de datums en zorg dat je erbij bent, want deze feesten wil je niet missen!

  • 19 september: Open feest in Walkabout Café
  • 6 oktober: Open feest in onze Sociëteit

Inauguratieweekend

Om de introductieperiode feestelijk af te sluiten, organiseert de Virgo Vakantie Commissie (VVC) een leuk weekendje weg. Wat we precies gaan doen, blijft nog even een verrassing, maar houd het weekend van 8 t/m 10 november vrij in je agenda. We kunnen met trots zeggen dat we geen ontgroeningen doen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. We gaan er samen een gezellige tijd van maken. Ben je nog geen 18 jaar? Geen probleem, onze uitjes zijn altijd naar België of Duitsland, zodat het voor iedereen leuk blijft.

Algemene gegevens

Open feesten