Sponsoren

De grootste en gezelligste studentenvereniging van Breda!

Vind hier onze sponsoren.

Coyote

Coyote Bar-Saloon Breda, de unieke uitgaansbeleving van Breda en omstreken!

De authentieke Amerikaanse sfeer zet de basis van de avond. Onze Coyotes zorgen ieder weekend weer voor top entertainment dat sfeerbepalend is voor een fantastisch avondje uitgaan!

Meer informatie

ImProvia

ImProvia is een multinationale engineeringorganisatie gespecialiseerd in consultancy, concept- en ontwerpstudies, engineering, projectmanagement, productontwikkeling en automatisering; gericht op het bieden van innovatieve oplossingen voor de (hightech) industrie.

We nemen de verantwoordelijkheid voor het succes van onze klanten door technologie mogelijk te maken.
Onze kernwaarden beschrijven onze manier van werken en zijn leidend in al onze activiteiten en beslissingen, te weten:
• Verantwoordelijk voor succes
• Eerlijk en professioneel
• Een originele en andere kijk
• Eén team
Case bekijken 

Meer informatie

Dosign Students

Dosign Students is het platform voor studenten met een technische opleiding die op zoek zijn naar een leuke bijbaan. Wij bieden doorlopend leuke werkzaamheden op engineeringsafdelingen van interessante bedrijven.

Dit is de manier om je kennis in de praktijk toe te passen én lekker bij te verdienen. Werken naast je studie heeft nog meer voordelen:

  • Je doet relevante kennis op
  • Je kunt tijdens je studie al oriënteren op je toekomst
  • Je maakt kennis met het bedrijfsleven
  • Je doet kennis op van nieuwe (cad) systemen en methodieken

Wil je op de hoogte blijven van alle vacatures die voor jou interessant kunnen zijn, download dan de “Dosign Students” app!

Meer informatie

Bress

Met een aanbod bestaande uit meer dan 60 verschillende sporten, variërend van fitness tot groepslessen, is BRESS Sportcenter het sportplatform voor hbo-studenten. In het BRESS sportcentrum is er voor iedereen wat te doen: sporten, socializen tijdens events of gewoon een drankje doen in het sportcafé.

Meer informatie

De Kapitein

Non-stop party in het gezelligste feestcafé van Breda, De Kapitein. De verveling heeft er geen kans van slagen. Schipbreuk wordt er niet geleden. Integendeel.

Meer informatie

Knaek

Knaek is opgericht door studenten om medestudenten zoveel mogelijk geld te laten besparen. Wij vinden het belangrijk dat de studentenkortingen die wij promoten aansprekend zijn. Als ons team niet warm loopt voor een korting, dan komt hij niet in de app.

Om de leukste kortingen te realiseren, ontvangen en benaderen we dagelijks bedrijven die studenten willen bereiken. Elke studentenstad heeft een eigen stadsmanager die nauwlettend bijhoudt welke bedrijven baat hebben bij het voeren van een Knaek-korting. Uiteindelijk halen alleen de 23 beste acties per stad de Knaek-app.

Meer informatie

VIRO

Engineering your career
VIRO is een multidisciplinair ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering. Klanten betrekken ons bij uitdagende industriële engineeringsprojecten. Vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk werken onze ruim 750 medewerkers wereldwijd voor de aerospace, attractiebouw, automotive, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie.

Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Daarom dagen we je uit het beste uit jezelf te halen. Onze unieke VIRO Academy stelt je in staat je eigen talenten en capaciteiten te blijven ontwikkelen en je eigen route uit te stippelen. “Engineering your career” zoals wij dit noemen, is een vast agendapunt bij ons. Want sta jij in je kracht dan presteer je het best.

Meer informatie