Sponsoren

De grootste en gezelligste studentenvereniging van Breda!

Vind hier onze sponsoren.

Coyote

Coyote Bar-Saloon Breda, de unieke uitgaansbeleving van Breda en omstreken!

De authentieke Amerikaanse sfeer zet de basis van de avond. Onze Coyotes zorgen ieder weekend weer voor top entertainment dat sfeerbepalend is voor een fantastisch avondje uitgaan!

Meer informatie

ImProvia

Op een vrijdagmiddag in 2006, zitten een aantal vrienden bij elkaar. Ze zijn het erover eens: TE vaak nemen klanten genoegen met de standaard. Maar waar standaard de norm is, stokt de vooruitgang. Doodzonde en simpelweg niet goed genoeg, vinden zij. Techniek biedt immers uitkomst, voor allerhande maatschappelijke problemen.

Vanuit die gedachte is ImProvia opgericht: een internationale engineeringorganisatie gespecialiseerd in consultancy, concept- en ontwerpstudies, engineering, projectmanagement, robotica en industriële automatisering; gericht op het bieden van innovatieve oplossingen voor de industrie, infra en energie.

Bij ImProvia word je de kans geboden om je talenten en capaciteiten te ontwikkelen en out of the box te denken! In een wereld vol technische mogelijkheden maakt ImProvia het onmogelijke mogelijk en werken we samen aan de technologie van de toekomst!

Daarom zijn wij altijd op zoek naar: stagiaires, afstudeerders en starters. Naast de technische studenten is er ook ruimte voor stages in de HRM, Finance en Marketing!

Case bekijken 

Meer informatie

Dosign Students

Dosign Students is het platform voor studenten met een technische opleiding die op zoek zijn naar een leuke bijbaan. Wij bieden doorlopend leuke werkzaamheden op engineeringsafdelingen van interessante bedrijven.

Dit is de manier om je kennis in de praktijk toe te passen én lekker bij te verdienen. Werken naast je studie heeft nog meer voordelen:

  • Je doet relevante kennis op
  • Je kunt tijdens je studie al oriënteren op je toekomst
  • Je maakt kennis met het bedrijfsleven
  • Je doet kennis op van nieuwe (cad) systemen en methodieken

Wil je op de hoogte blijven van alle vacatures die voor jou interessant kunnen zijn, download dan de “Dosign Students” app!

Meer informatie

Bress

Met een aanbod bestaande uit meer dan 60 verschillende sporten, variërend van fitness tot groepslessen, is BRESS Sportcenter het sportplatform voor hbo-studenten. In het BRESS sportcentrum is er voor iedereen wat te doen: sporten, socializen tijdens events of gewoon een drankje doen in het sportcafé.

Meer informatie

Knaek

Knaek is opgericht door studenten om medestudenten zoveel mogelijk geld te laten besparen. Wij vinden het belangrijk dat de studentenkortingen die wij promoten aansprekend zijn. Als ons team niet warm loopt voor een korting, dan komt hij niet in de app.

Om de leukste kortingen te realiseren, ontvangen en benaderen we dagelijks bedrijven die studenten willen bereiken. Elke studentenstad heeft een eigen stadsmanager die nauwlettend bijhoudt welke bedrijven baat hebben bij het voeren van een Knaek-korting. Uiteindelijk halen alleen de 23 beste acties per stad de Knaek-app.

Meer informatie

27°Coaching

27°Coaching is opgericht door mij, Frederiek Vetkamp. Ik ben Professional Coach voor studenten en young professionals. Ik help je graag jouw persoonlijke doelen te bereiken. Denk aan:

  • minder piekeren en meer rust in je hoofd
  • omgaan met prestatiedruk en sociale druk
  • zelfverzekerder worden
  • omgaan met verdriet, angst, boosheid
  • bewust keuzes maken
  • gebrek aan motivatie

Op een praktische en interactieve manier ontdekken we wat je wil en hoe jij jouw persoonlijke doelen kan behalen. Dit doen we bij mij thuis aan de keukentafel, in een warm gesprek. Deze gesprekken resulteren erin dat jij weet wie je bent en wat bij je past. Met als gevolg dat jij weer goed in je vel zit! Bel of app me voor een afspraak aan mijn keukentafel op 06-39 22 8 30 of kijk op www.27gradencoaching.nl

Meer informatie