Vind hier onze sponsoren.

Axi

AXI is ICT partner met 240 medewerkers in Nederland en België. In ons kantoor te Breda werken we aan de digitale transformatie binnen de retail. Dit houdt veel meer in dan het ontwikkelen van instore, online, mobile en ERP oplossingen.

Coyote

Coyote Bar-Saloon Breda, de unieke uitgaansbeleving van Breda en omstreken!

De authentieke Amerikaanse sfeer zet de basis van de avond. Onze Coyotes zorgen ieder weekend weer voor top entertainment dat sfeerbepalend is voor een fantastisch avondje uitgaan!

Peddels

Bar-Dancing Peddels is een gezellig dans- en feestcafé aan de Havenmarkt in Breda. Ze organiseren regelmatig leuke evenementen en mooie thema feesten.

Bress

Met een aanbod bestaande uit meer dan 60 verschillende sporten, variërend van fitness tot groepslessen, is BRESS Sportcenter het sportplatform voor hbo-studenten. In het BRESS sportcentrum is er voor iedereen wat te doen: sporten, socializen tijdens events of gewoon een drankje doen in het sportcafé.

De Kapitein

Non-stop party in het gezelligste feestcafé van Breda, De Kapitein. De verveling heeft er geen kans van slagen. Schipbreuk wordt er niet geleden. Integendeel.