FAQ

De grootste en gezelligste studentenvereniging van Breda!

In de sociëteit verkoopt Virgo Jupiler op tap voor €2,- per glas en Hertog Jan op fles voor €2,20. Een flesje frisdrank kost maar €1,25. Véél voordeliger dan in de andere kroegen dus

Het lidmaatschap kost slechts €25,- per jaar.

Onze sociëteit is te vinden bij BRESS sportcenter op het adres Nieuwe Inslag 99. Hier kun je bij de hoofdingang naar binnen, waarbij de Soos achterin het gebouw zit met de trap omhoog. Je kan altijd een keertje een kijkje komen nemen bij ons op onze dinsdag of donderdag borrels. De Soos is geopend vanaf 16:00 geopend op beide dagen. Tot Soos!

S.V. Virgo houdt geen verplichte avonden of feesten. Het is natuurlijk ontzettend leuk als je vaak aanwezig bent, maar niets is verplicht!

Dat mag je helemaal zelf bepalen. Er worden regelmatig feesten, borrels en activiteiten georganiseerd, maar als je het te druk hebt met bijvoorbeeld school, hoef je niet aanwezig te zijn.

Nee! Om lid te worden van S.V. Virgo hoef je enkel een formulier in te vullen. Aan het begin van het jaar wordt een inauguratie gehouden voor alle nieuwe leden, maar dit heeft niets weg van een ontgroening.

Load More