FAQ

De grootste en gezelligste studentenvereniging van Breda!

In de sociëteit verkoopt Virgo Jupiler op tap voor €1,50 per glas en Hertog Jan op fles voor €1,80. Een flesje frisdrank kost maar €1,-. We hebben ook een aantal mixdrankjes die €2,80 kosten. Véél voordeliger dan in de andere kroegen dus

Het lidmaatschap kost slechts €25,- per jaar.

Via Facebook groepen zoals “Find a room(mate) or house in Breda” kom je in contact met studenten die een studentenkamer aanbieden. Dit kan ook op websites zoals www.klikvoorkamers.nl. Bij S.V. Virgo zal je ook ontzettend veel contacten krijgen, waarbij er altijd wel íemand is die nog een studentenkamer voor je weet.

S.V. Virgo houdt geen verplichte avonden of feesten. Het is natuurlijk ontzettend leuk als je vaak aanwezig bent, maar niets is verplicht!

Dat mag je helemaal zelf bepalen. Er worden regelmatig feesten, borrels en activiteiten georganiseerd, maar als je het te druk hebt met bijvoorbeeld school, hoef je niet aanwezig te zijn.

Nee! Om lid te worden van S.V. Virgo hoef je enkel een formulier in te vullen. Aan het begin van het jaar wordt een inauguratie gehouden voor alle nieuwe leden, maar dit heeft niets weg van een ontgroening.

Load More