PR-COMMISSIE

De PR-commissie houdt zich bezig met verschillende taken. De commissie bestaat dit jaar uit Dide van Dijk, Tess Boogers, en Pien van Galen als hoofd-PR. De sociale media van Virgo wordt door ons bijgehouden. De activiteiten die georganiseerd worden door de activiteiten commissie, promoten wij via de Instagram en Facebook. Ook gebruiken we die kanalen om onze leden soms in het zonnetje te zetten en een indruk te geven van de sfeer binnen de vereniging. Op TikTok kan je ons ook vinden voor onder andere maand-recaps. Mocht jij nog vragen hebben over iets, kan je altijd een DM sturen! Eén van onze andere taken is zorgen voor de Virgo-merchandise. Zo kan je een paar keer per jaar hoodies, sweaters, shirts en jassen bestellen. Ook hebben we limited-edition items zoals sokken en badjassen. Daarnaast zijn we aanwezig op de open dagen van Avans, dus als je meer te weten wilt komen over de vereniging, kom gezellig even langs voor een praatje!

We zijn te vinden op:
Instagram: @svvirgo