Vicevoorzitter/ Waarnemend penningmeester

Jaar:4Leeftijd:22Virgo lid:4Mailadres:vice-voorzitter@sv-virgo.nl

Sam van Boxtel

Hoi hoi mijn naam is Sam van Boxtel. Ik ben 22 jaar en ben opgegroeid in Waspik maar woon nu al 3 mooie jaartjes op kamers in Breda. Ondertussen ben ik al 4 jaar lid bij S.V. Virgo, maar is dit mijn eerste jaar bestuur hier.

Ik volg (nog) de studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BMO) op Avans waar ik nu in mijn afstudeerfase zit en waar ik hopelijk in februari mag afstuderen. Ik heb 2 jaar geleden voor deze studie meegeholpen met het oprichten van een studievereniging (voor zowel BMO als FLO) waar ik ook vice voorzitter was. Als vice voorzitter ben je een soort vliegende keep en help je overal waar nodig is. Je houdt een goed overzicht over de vereniging en biedt ondersteuning bij je medebestuursleden voor allerlei verschillende taken. Omdat ik dit zo enorm leuk vond wilde ik dit eigenlijk ook erg graag bij Virgo doen.

Ik zal na mijn afstuderen een half jaartje pauze hebben voor ik weer door wil studeren met de master Neurobiologie, perfecte kans dus om die tijd mooi in deze vereniging te steken. Ik zal hierdoor dus ook vaak genoeg te vinden zijn bij onze activiteiten of borrels in onze Soos, hopelijk zie ik jullie daar dan ook.

Groetjess!