Hoe word je lid?

S.V. Virgo organiseert aan het begin van het schooljaar een “Open Tijd” periode, waarin diverse feesten worden gehouden die toegankelijk zijn voor íedereen. Tijdens deze feesten kun je je inschrijven! De enige eis om lid te worden is dat je een Hbo-opleiding moet volgen. Echter kunnen we hier altijd nog een uitzondering maken.

De Open Tijd periode duurt van begin september tot ongeveer eind oktober. Is de Open Tijd periode voorbij en wil je alsnog lid worden? Kom dan eens naar onze sociëteit, zodat we je kunnen ontmoeten en zien dat jij echt bij ons past. Je kunt dan een inschrijfformulier invullen.

Inauguratie

Aan het einde van de Open Tijd periode vindt er een inauguratie plaats, waarna alle aspirant leden officieel lid zijn geworden van studentenvereniging Virgo. Ieder nieuw lid ontvangt een mooi certificaat als bewijs van lidmaatschap.

Contributie

Het lidmaatschap van S.V. Virgo is niet geheel gratis, maar omdat we allemaal studenten zijn, hebben we een jaarlijks bedrag van slechts €25,- euro. Dat kan écht iedere studentenportemonnee aan!