Introductie programma 2021-2022

Ons introductie programma

Jij als nieuwe student op Avans Breda kan nu via WhatsApp contact opnemen met ons, Virgo. Hier kun je al je vragen te stellen, of als je wil kennismaken met de vereniging of de stad waar je gaat studeren. Ook kan je via whatsapp informatie opvragen over alle introductie activiteiten die we aankomende periode organiseren.

Activiteiten

Een team achter het WhatsApp-nummer zal al jouw vragen over het Bredase studentenleven beantwoorden. Ook hebben we natuurlijk veel leuke activiteiten op de planning staan voor de aankomende periode. Zo organiseren we elke dinsdag een dinsdagborrel waar iedereen welkom is. In verband met corona moet je hiervoor wel reserveren. Dit kan je doen door een berichtje te sturen naar ons WhatsApp-nummer ( 06-58 76 86 71)
Natuurlijk staan er meer feesten op de planning, schrijf de onderstaande data maar vast in je agenda!

7 September- Eerste dinsdagborrel met een muziekbingo in onze Soos.
9 September- Een bierlympics in de stad.
16 September- Het eerste open tijd feest in de stad
30 September- Het tweede open tijd feest in de stad
14 Oktober- Oktoberfest in de stad
26 Oktober- Feest in de Soos
5, 6, 7 November- De Bredase studentendagen

Houdt onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie!
Instagram: svVirgo
Facebook: studentenvereniging Virgo
Whatsapp: 06-58 76 86 71 of klik hier.

Alle activiteiten zullen uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM uiteraard, op anderhalve meter afstand plaatsvinden.