Introductie programma

Ons introductie programma

Jij als nieuwe student op Avans Breda kan nu via WhatsApp contact opnemen met ons, Virgo. Hier kun je al je vragen te stellen, of als je wil kennismaken met de vereniging of de stad waar je gaat studeren. Studenten die daarvoor kiezen, worden gekoppeld aan één van de leden van de vereniging.

Activiteiten

Een team achter het WhatsApp-nummer houdt eerst een kort gesprek en zorgt vervolgens dat jij op basis van opleiding en interesses gekoppeld wordt aan een Virgo-lid. Gedurende de introductieperiode vormen jullie een duo en kunnen jullie samen aan activiteiten deelnemen. Alles volgens de richtlijnen van het RIVM uiteraard, op anderhalve meter afstand. Wil je alleen af en toe appen met jebuddy, dan behoort dat ook tot de mogelijkheid.

Het activiteitenaanbod is gevarieerd. Je kunt bijvoorbeeld met je buddy met een boot door de Bredase singels varen, samen sporten bij Bress of naar de kroeg. Maar als je een avondje, bij je buddy thuis, op de bank een film wil kijken is dat ook prima.

Vanuit Virgo staan er genoeg leden te trappelen om op pad te gaan! Hopelijk horen we snel van je!

Virgo is te bereiken op 06-58 76 86 71 of klik hier.