Inschrijven tijdelijk lidmaatschap

Hey!

Super tof dat je interesse hebt in een lidmaatschap bij Virgo! Het zijn rare tijden en dat vraagt ook om een iets andere aanpak dan normaal. Omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven eerst Virgo te kunnen ontdekken alvorens lid te worden hebben we dit jaar een gratis proeflidmaatschap! Via onderstaand inschrijfformulier wordt je officieel lid van Virgo, tot 1 oktober 2020, zonder betaling of andere verplichtingen. Wel kun je gebruik maken van alle voordelen, zoals toegang tot onze Soos en kortingen bij onze partners!

Twijfel dus niet en schrijf je hieronder in. Onze secretaris, Lynn Henken, neemt zo spoedig contact met je op via de mail. Binnen 24 uur geen antwoord? Bel dan naar 06 – 29 38 88 56

• Ondergetekende verklaart hierbij het formulier volledig en naar waarheid te hebben ingevuld en bevestigd hierbij tijdelijk lid te (willen) worden van Studentenvereniging Virgo.
    • Ondergetekende verklaart hierbij op de hoogte te zijn van de Privacy Policy van Studentenvereniging Virgo; zie www.sv-virgo.nl.
    • Ondergetekende verklaart hierbij op de hoogte te zijn van het huishoudelijk regelement van Studentenvereniging Virgo; zie www.sv-virgo.nl.
    • Ondergetekende verklaart hierbij, indien minderjarig, volledige toestemming heeft gekregen van ouders, voogd of ander wettelijk gemachtigd persoon.