• Dit evenement is voorbij.

Wijnproeverij virgo

11 maart 2020 @ 19:00 - 23:00

€10

Deze wijnproeverij wordt georganiseerd door de Gentelmensclub, er worden 7 verschillende wijnen geproefd met daarbij uitleg over deze specifieke wijn, herkomst en hoe te proeven. Voor zowel de beginnende wijn drinker, als de gevorderde (stappend drinken telt ook mee hoor!) leer te proeven wat je nu eigenlijk in drinkt en kenmerken te herkennen. tevens wordt er ook een huiswijn gekozen voor de Gentlemensclub. Geniet van een losse toch rustige sfeer. Schrijf je snel in er zijn namelijk slechts plekken beschikbaar.

tot snel!
Fleur Koen
Voorzitter Gentlemensclub

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Datum:
11 maart 2020