• Dit event is voorbij.

Silent Disco

19 maart @ 20:00 - 02:00

Lieve leden van Virgo en ’t KAG,

Vrees jij ook dat je een enorme gehoorbeschadiging op gaat lopen met carnaval van schreeuwende vrienden om je heen? Dan hebben wij nu de oplossing, namelijk een silent disco georganiseerd door studentenvereniging Virgo en studentenvereninging ’t KAG. Wil je eens een keer wat anders dan het vreselijke geblèr van je vrienden aanhoren? Dan is dit je kans. Kies zelf je eigen muziek door te wisselen van kanaal en ga los op de muziek die jij leuk vindt. Een kaartje is maar liefst €10,00 (waarvan €5,00 borg die je aan het einde van de avond terug krijgt). Schrijf je snel in om jouw plekje te bemachtigen! Onderaan de omschrijving vind je de link waar je je kaartje kan kopen.

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Datum:
Tijd: