De Soos

S.V. Virgo heeft al een lange tijd haar eigen sociëteit, waar iedereen altijd welkom is om een pilsje of frisje te komen drinken. Tot 2016 zat deze sociëteit in Avans Hogeschool,  maar door verschillende omstandigheden moest hier een andere locatie voor worden gezocht. BRESS, een sportcenter op loopafstand van Breda, bood S.V. Virgo een prachtige ruimte aan voor haar nieuwe sociëteit. Zo gezegd, zo gedaan. Sinds januari 2016 bevindt de Soos van Virgo zich achterin BRESS. Er zijn al een heel aantal fantastische feesten en activiteiten georganiseerd in de nieuwe Soos en dit aantal zal groter en groter worden!

De sociëteit is toegankelijk voor alle Virgoleden en hun introducées. Ben jij nou benieuwd naar onze Soos en wil je graag een kijkje nemen? Schroom dan niet om langs te komen. Je zal altijd hartelijk worden ontvangen in een warme en gezellige sfeer.

De Virgo sociëteit bevindt zich aan de Nieuwe Inslag 99 in Breda, achterin BRESS sportcenter.

Soos beheerders

Jelmer Moors