Gentlemen’s Club

Sinds het begin van 2018 is er een nieuwe club binnen Virgo: Gentlemen’s club. Nee, deze is niet alleen bedoeld voor de heren onder ons die graag in pak willen lopen. Dit is een club voor iedereen die geniet van het moment dat de muziek wat zachter gaat zodat je Ć©indelijk eens kunt verstaan wat degene naast je vertelt. Daarom kwamen wij met het idee om gezellige avonden en uitjes te organiseren. Avonden met spellen zoals poker, avonden met fijne jazz en blues, uitjes zoals een spa dag of een pak laten opmeten. Om in de sfeer te blijven, zullen we eerder een colbertje dragen dan een vest of eerder een jurk dan een spijkerbroek met gaten, maar natuurlijk is dit niet verplicht. Lijkt het je nou leuk om ook met deze gezellige groep om te gaan en om samen dingen te ondernemen? Stuur dan een berichtje naar Tim, Ray of Iris en join the club!. Je kan ook altijd vragen naar het volgende event om te kijken of het bij je past!