Virgo Vakantie Commissie

De Virgo Vakantie Commissie is een commissie die uitjes en vakanties organiseert. Denk hierbij aan weekendjes weg, vakanties naar het buitenland, maar ook aan een dagje op avontuur in eigen land.

De VVC bestaat uit 7 leden; Lennart Pons (voorzitter), Arjan Bartels, Edwin van der Kooij, Lars Mouwen, Iwan Lazeroms, Pien van Galen en Marleen Hommes. Zij doen hun best om voor de Virgo-leden uitjes te organiseren die zo goedkoop, toegankelijk en bovenal leuk mogelijk zijn. Je hoeft geen lid te zijn van de club om mee te mogen met de uitjes, alleen Virgo-lid. Houdt voor meer informatie de Facebookgroep “Virgo Vakantie Club (VVC)” in de gaten, of meldt je aan voor de mailingslijst door een mail te sturen naar VVC@sv-virgo.nl. Bij dit mailadres kun je ook terecht met eventuele vragen.