Virgo Vakantie Commissie

De Virgo Vakantie Commissie is een commissie die uitjes en vakanties organiseert. Denk hierbij aan weekendjes weg, vakanties naar het buitenland, maar ook aan een dagje op avontuur in eigen land.
De VVC bestaat dit jaar uit 9 leden; Ralph Verwijmeren (voorzitter), Cis den Ridder, Ewout de Gast, Lars Mouwen, Iwan Lazeroms, Jacko Dees, Tessel van Bergen en Henegouwen en Jan van Toorn.

Zij zullen zich ook aankomend jaar weer met alle liefde inspannen om voor de Virgo-leden uitjes te organiseren die zo betaalbaar, toegankelijk en bovenal leuk mogelijk zijn.
Ieder lid van Virgo is van harte welkom op de door de VVC georganiseerde uitjes. Deze zullen ruimschoots op tijd worden aangekondigd via de gebruikelijke kanalen. Mocht je vragen hebben aan de VVC kun je ze altijd bereiken via VVC@sv-virgo.nl.