Commissies en Clubs

Virgo commissies zijn kleine groepen leden die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van kleine en grote activiteiten, maar ook voor het regelen van achter de schermen taken voor de vereniging.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is een commissie die verantwoordelijk is voor het organiseren van de grote en kleine feesten binnen Virgo, zoals bijvoorbeeld Pré Carnaval en 1000Palm.

Meer Informatie

Open Tijd commissie

De Open Tijd commissie is een commissie die zich bezig houdt met het werven van de nieuwe leden. Verder is de OT verantwoordelijk voor het organiseren van de openbare feesten.

Virgo Vakantie commissie

De Virgo Vakantie commissie(VVC) is een commissie van 7 leden, die zich inzetten om leuke vakanties en uitjes te organiseren voor de Virgo leden. Elk lid is welkom zich aan te melden voor de uitjes.

Meer Informatie

Maak kennis met de Virgo Clubs. Groepen van Virgo-leden die zich storten op een specifieke taak.

Gentlemans Club

De gentleman’s club is een club voor iedereen die geniet van het moment dat de muziek wat zachter gaat zodat je éindelijk eens kunt verstaan wat degene naast je vertelt.

Virgo IT club

De IT-club verzorgt, onder leiding van het Hoofd IT, zaken omtrent de technische aspecten binnen Virgo. Denk hierbij aan het onderhouden en blijven vernieuwen van de website e.d.