Nick de Kruif

Beste,

Mijn naam is Nick de Kruif en ook dit jaar mag ik vol trots zeggen dat ik de voorzitter ben van deze prachtige vereniging. Ondertussen ga ik mijn derde bestuursjaar in sinds het begin van mijn lidmaatschap in 2015. Als voorzitter ben ik voornamelijk bezig met alle algemene zaken en het aansturen van het bestuur. Samen met hen ben ik dagelijks bezig om alles zo in te richten dat we allemaal met een warm gevoel naar de vereniging komen.

Ik studeer zelf Commerciƫle Economie in Eindhoven, maar dit beperkt mij zeker niet in mijn mogelijkheden om zo veel mogelijk tijd door te brengen in het prachtige Breda. Hoewel het einde van de studie langzaam in zicht komt, ben ik zeker nog lang niet klaar met Virgo. Samen met jullie allemaal hoop ik nog een mooi jaar neer te mogen zetten, waarin we samen het glas heffen op alles waar de vereniging voor staat!