Stijn van Etten

Hoofd Activiteiten

Ik ben Stijn van Etten en ik bekleed de functie Hoofd Activiteiten dit jaar. Ik ben 24 jaar en ik studeer Biomedisch laboratorium onderzoek op Avans Hogeschool. Ik zit ondertussen al in mijn 6e jaar bij S.V. Virgo en heb het altijd naar mijn zin gehad. Na 3 keer als commissielid in de Activiteiten commissie te zitten dacht ik dat het eens tijd was voor mij om op te staan. Samen met mijn commissie zorgen wij ervoor dat 2021 een geweldig jaar wordt met de leukste activiteiten en borrels. Om toch nog gezelligheid binnen de vereniging te creeƫren hebben wij een Discord Server opgezet voor borrels en activiteiten. Tijdens de reguliere schoolweken zal er elke week op donderdag een activiteit of borrel worden georganiseerd. Kom gezellig een keertje langs om de sfeer te proeven! Verder kijken we allemaal uit naar het moment dat we weer met zijn allen bij elkaar kunnen zijn. Mijn commissie en ik zullen er dan voor zorgen dat dat moment onvergetelijk zal worden.

Groetjes,

Stijn van Etten