Remco Markenstein

Voorzitter

Laat ik me eerste even voorstellen, ik ben Remco Markestein, ik ben 21 jaar oud en momenteel een tussenjaar. De mensen die mij kennen, zullen mij beschrijven als een spontane jongen met een vlotte babbel. Sinds oktober 2016 woon ik in het mooie centrum van Breda en ik ben daarom ook regelmatig in de Soos of in de stad te vinden.

1000 PALM is weer achter de rug en dat betekent dat de bestuursfuncties officieel zijn overgedragen aan de nieuwe lichting. Komend schooljaar zal ik samen met de rest van mijn bestuur de vereniging aansturen en leiden.

Dit wordt mijn tweede jaar aan het hoofd van deze prachtige vereniging. Verder ben ik binnen de vereniging actief geweest als soosbeheerder, lid van de activiteitencommissie en Open Tijdcommissie. Ik heb erg veel zin in het nieuwe bestuursjaar en ga er met de rest van mijn bestuursleden een onvergetelijk en vooral geslaagd lustrumjaar van maken! Hopelijk zullen we elkaar nog vaak tegenkomen in onze sociƫteit of in de stad!

Koop nu je kaarten voor Pre Carnaval 2019!Koop Hier je kaartje!