Remco Markenstein

Voorzitter

Laat ik me eerste even voorstellen, ik ben Remco Markestein, ik ben 20 jaar jong en ben begonnen aan het 2 e jaar Mechatronica. De mensen die mij kennen, zullen mij beschrijven als een spontane jongen met een vlotte babbel. Sinds oktober 2016 woon ik in het mooie centrum van Breda en ik ben daarom ook bijna altijd in de Soos of in de stad te vinden.

1000 PALM is weer achter de rug en dat betekent dat de bestuursfuncties officieel zijn overgedragen aan de nieuwe lichting. Komend schooljaar zal ik samen met de rest van mijn bestuur de vereniging aansturen en leiden.

Binnen de vereniging ben ik actief geweest als soosbeheerder, lid van de activiteitencommissie en Open Tijdcommissie. Dit wordt dus mijn eerste jaar als bestuurslid. Ik heb zin in het nieuwe bestuursjaar en ga er met de rest van mijn bestuursleden een onvergetelijk en vooral geslaagd Virgo jaar van maken! Hopelijk zullen we elkaar nog vaak tegenkomen in onze sociƫteit of in de stad!