Ralph Verwijmeren

Beste,

Mijn naam is Ralph Verwijmeren. Voor de 2e keer 2e jaar Business IT & management student. Ik woon in
Prinsenbeek, een dorp waarin 6 dagen per jaar heel veel te doen is, voor de rest eigenlijk niets. Gelukkig ben ik dan ook nooit thuis en slijt ik vrijwel al mijn tijd in onze mooie soos.

Aankomend jaar heb ik de eer om jullie voorzitter te mogen zijn. Ik hoop dat het wederom een prachtig jaar mag worden met veel feesten en leuke activiteiten. Als ik zie wie zich dit jaar daarover gaan ontfermen, heb ik hier alle vertrouwen in.

Daarnaast wil ik nog even allen intro’s verwelkomen. Geweldig dat jullie lid zijn geworden van het mooie Virgo. Ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat jullie dit nog niet weten, maar elke dinsdag is er in onze eigen soos een dinsdagavondborrel. Altijd gezellig om hier bij te zijn en andere leden te leren kennen. Daarnaast hebben we natuurlijk een hoop feesten waarvan wij iedereen via de mail en onze facebook op de hoogte stellen. Volg je ons nog niet? Doe dat dan even om altijd op de hoogte te zijn.

Hopelijk hebben jullie net zoveel zin in aankomend jaar als ik en spreken we elkaar snel
in onze soos, wellicht onder het genot van een drankje.
Tot snel!