Pien van Galen

Public relations

Hoii!

Ik ben Pien van Galen, 20 jaar oud en ben nu drie jaar bezig met de studie ESSET (Milieukunde) aan Avans. Ik ben opgegroeid in Haarlem maar aan het begin van mijn studie ben ik verhuisd naar Breda. Om Breda en meer mensen te leren kennen ben ik mee gegaan op het Virgo introductiekamp en me dat kamp meteen ingeschreven bij deze mooie vereniging. Ondertussen ben ik alweer bijna drie jaar lid en dit jaar mag ik de functie van hoofd public relations vervullen binnen het bestuur. Verder werk ik bij Walkabout café in het centrum van Breda en ben ik vrijwilliger bij de Brabantse Milieu Federatie. Als hoofd-PR houd ik me onder andere bezig met samenwerkingen, sponsoren, merchandise, algemene promotie en de social media.