Arjan Bartels

Beste,

Mijn naam is Arjan Bartels dezelfde naam als de penningmeester van vorig jaar, want wederom ben ik verkozen als penningmeester. Dit wordt mijn tweede jaar als bestuurslid en als penningmeester binnen deze prachtige vereniging. Ik kijk ernaar uit om het nog een jaar door te zetten, met de hoop dat we dit jaar een beter jaar van kunnen maken vergeleken met afgelopen jaar. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alle geldzaken binnen de vereniging en zal ik meer op de achtergrond aanwezig zijn. Voor mijn zaken ben ik op de achtergrond, maar tijdens feesten en borrels ben ik zeker op de voorgrond, en hoop ik dat we dit jaar samen er veel kunnen gaan hebben.

Ik ben zelf in augustus afgestudeerd aan Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek op Avans hier in de prachtige stad Breda. En vanaf 2022 zal ik een arbeider worden en zal ik te werk komen bij Agidens. Vergeleken met mijn andere bestuursleden zit mijn studententijd erop. En zal ik helaas het excuus “als student kun je geen alcoholist zijn” niet meer gebruiken. Gaat me dat ervan weerhouden om te drinken als ik er ben? Zeker niet! Dus ik hoop dat we samen binnenkort kunnen proosten in onze mooi soos voor weer een jaar Virgo!

Met vriendelijke groet,

Arjan Bartels