Nick de Kruijf

Hoofd Public relations

Mijn naam is Nick de Kruif, derdejaars Milieukunde student. Ik ben 20 jaar oud maar mentaal nog steeds heel erg jong! Helaas ben ik nog steeds thuiswonend in het pittoreske Gilze, maar gelukkig ben ik wel geboren in het prachtige Breda! In het dagelijks leven ben ik een doorsnee student en Virgolid, wat inhoudt dat ik vrij regelmatig aanwezig ben in de sociëteit, misschien te vaak. Wil je mij nou een keer spreken, kan je contact opnemen met me via pr@sv-virgo.nl of aanspreken in de Soos! Dit is mijn derde jaar als Virgolid en mijn eerste jaar in het bestuur! Hiervoor ben ik soosbeheerder geweest en in 2015 en natuurlijk intro van het Virgokamp.  Als Hoofd Public Relations is het mijn taak om contact te houden met de partners en sponsoren van S.V. Virgo, de promotie van de vereniging voor mijn rekening te nemen en natuurlijk zorg dragen voor al het promotiemateriaal en de Virgo merchandise. Verder ben ik natuurlijk altijd op zoek naar mogelijke samenwerkingspartners die een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze prachtige vereniging!