Jelmer Moors

Hoofd Sociëteit

Mijn naam is Jelmer Moors en ik loop al 19 jaar rond op deze aarde, hoewel dit “lopen” sinds ik bij Virgo zit vooral veel strompelen en kruipen is geweest. Nu woon ik al 2 jaar in het mooie Breda en probeer ik naast het op stap gaan ook nog de opleiding BMO te volgen, hiervan doe ik overigens het 2 e jaar opnieuw dus misschien probeer ik het net niet hard genoeg.

Afgelopen bestuurswissel ben ik verkozen tot Hoofd Soos van onze vereniging, met als gevolg dat ik nog meer te vinden ben in onze mooie sociëteit, waar ik hopelijk samen met mijn mede bestuursleden en de hulp van ruim 30 enthousiaste soosbeheerders de Soos nog drukker, gezelliger en mooier kan krijgen dat dat zij nu al is. Dus kom gerust een biertje drinken en grote kans dat je mij hier dan aantreft, tot Soos!