Jan van Toorn

Vicevoorzitter

Mijn naam is Jan van Toorn en ik ben ondertussen al weer 22 jaar. Ondertussen zit ik al weer 5 jaar bij Virgo. Naast mijn bestuursjaar haal ik ook
wat vakken in voor de opleiding FLO, deze opleiding volg ik nu al 5 jaar. Na een aantal jaar heen en weer te hebben gereisd ben ik uiteindelijk in het mooie Breda gaan wonen, hierdoor kan ik nog vaker op feestjes zijn.

Afgelopen ALV ben ik verkozen tot Vicevoorzitter van onze vereniging, met als gevolg dat ik nog weer een jaar mezelf ga inzetten voor onze mooie vereniging.
Als Vicevoorzitter zal ik me bezig houden met de interne communicatie van Virgo en zal ik mijn mede bestuursleden ondersteunen in hun taken. Ik ben geregeld in de in de sociƫteit te vinden dus kom er maar eens gezellig een drankje doen.

Tot dan!