Daphne Janssen

Public relations

Mijn naam is Daphne Janssen, derdejaars Forensische laboratorium onderzoek student.

Ik ben 21 jaar oud. Woon in het prachtige Breda. In het dagelijks leven ben ik een doorsnee student en Virgolid, wat inhoudt dat ik vrij regelmatig aanwezig ben in de sociƫteit. Wil je mij nou een keer spreken, kan je contact opnemen met me via pr@sv-virgo.nl of aanspreken in de Soos! Dit in mijn derde jaar als Virgolid en mijn eerste jaar in het bestuur! Hiervoor heb ik de opentijd commissie gezeten en ben ik soosbeheerder geweest en in 2016 natuurlijk intro van het Virgokamp. Als Hoofd Public Relations is het mijn taak om contact te houden met de partners en sponsoren van S.V. Virgo, de promotie van de vereniging voor mijn rekening te nemen en natuurlijk zorg dragen voor al het promotiemateriaal en de Virgo merchandise. Verder ben ik natuurlijk altijd op zoek naar mogelijke samenwerkingspartners die een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze prachtige vereniging!