Babette Weller

Hoi!
Mijn naam is Babette Weller, 19 jaar oud, derdejaars BMO-studente en niet geboren, maar wel getogen in het ó zo mooie Breda! In 2015 kwam ik via het introductiekamp in contact met S.V. Virgo en schroomde geen moment om me in te schrijven. Inmiddels heb ik er al dik twee jaar opzitten, waarvan ik begin dit schooljaar lid was van de Open Tijdcommissie. Afgelopen oktober besloot ik een stapje verder te gaan dan een commissie, dus meldde ik me aan voor secretaris. Als secretaris stuur ik alle leden e-mails met uitnodigingen en updates met betrekking tot de vereniging. Daarnaast houd ik het ledenbestand en social media, zoals Facebook, Instagram en Snapchat up-to- date. Tot op de dag van vandaag voer ik deze functie met heel veel liefde uit.
Vanaf februari 2018 heb ik een halfjaartje vrij van school, om nóg meer tijd te steken in Virgo. Ik zal dus ook nóg vaker te vinden zijn in de Soos om samen met iedereen een biertje te drinken!

Groetjes, Babette.