Arjan Bartels

Penningmeester

Mijn naam is Arjan Bartels, ik ben 23 jaar oud en ondertussen al 4 jaar lid van Virgo. Naast mijn bestuursjaar ben ik druk bezig met mijn examenjaar van de opleiding BMO. Ik loop nu namelijk stage bij Erasmus MC waar ik ook mijn afstudeerstage zal volgen.

Agelopen ALV ben ik verkozen tot penningmeester van onze verenging. Ik heb altijd in het bestuur van Virgo gewild en ben dit jaar ervoor opgestaan omdat ik mezelf wil inzetten voor de verenging.
Als penningmeester zal ik verantwoordelijk zijn voor alle geldzaken rondom Virgo. Samen met mijn mede bestuursleden zullen wij Virgo door deze moeilijke tijd halen. Zodat wanneer het over is we allemaal samen weer kunnen gaan feesten en samenkomen in onze geweldige sociƫteit. Ik hoop jullie daar ook allemaal weer te kunnen gaan zien wanneer deze situatie achter ons is.

Tot snel!