Amber Oreel

Mijn naam is Amber Oreel, 21 jaar oud en voormalig BMO student.

Ik ben geboren in Zeeland maar woon al 3 jaar in ons mooi Breda! In 2015 kwam ik via het introductiekamp in contact met S.V. Virgo en heb ik me direct ingeschreven bij de vereniging. Inmiddels ben ik al 4 jaar lid en ben afgelopen jaren al actief geweest als soosbeheerder en hoofd periodiek. Omdat ik dit jaar niet verder ben gegaan met mijn studie leek het mij een mooie kans om mij dit jaar extra in te zetten voor S.V. Virgo als secretaris. Als secretaris stuur ik alle leden e-mails met uitnodigingen en updates met betrekking tot de vereniging. Daarnaast houd ik het ledenbestand en social media, zoals Facebook, Instagram en Snapchat up-to- date. Tot op de dag van vandaag voer ik deze functie met heel veel liefde uit. Ik hoop jullie snel te zien om gezellig samen wat te drinken in de Soos.

Groetjes Amber Oreel