Stijn van Etten

Interim Hoofd Activiteiten

Hoi,

Ik ben Stijn van Etten, en dit jaar mag ik weer de functie interim hoofd activiteiten bekleden. Ik ben sinds 2016 lid van Virgo en ben sinds die tijd niet meer weg te krijgen bij de activiteitencommissie. Dit wordt alweer mijn 5e jaar in de activiteitencommissie en mijn 2e jaar als hoofd activiteiten. Naast bestuurs- en activiteitencommissie taken speel ik gitaar en doe ik dit jaar weer een poging om mijn studie af te maken. Ik houd ontzettend veel van dieren en ben helemaal gek op exotische dieren. Zo heb ik ook 2 tarantula’s en 2 axolotls als huisdieren. Ik houd er van om door de stad te cruisen met m’n skateboard en lekker pilsjes drinken met m’n beste maten.

Dit jaar gaan ik er samen met het bestuur en de activiteitencommissie een knal jaar van maken met geweldige feesten, borrels en activiteiten! Hopelijk zie ik je snel in de Soos of bij een van onze activiteiten.

Houdoe!