Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is een commissie die verantwoordelijk is voor het organiseren van activiteiten voor de vereniging. Deze activiteiten kunnen van alles zijn. Denk hierbij aan grote feesten zoals Pré Carnaval, 1000Palm en de jaarlijkse afterstress BBQ. Ook de nieuwjaarsborrel, de bierweek en de meiweek worden jaarlijks door de AC georganiseerd. Naast deze traditionele feesten organiseren ze ook andere activiteiten. Deze activiteiten kunnen variëren van een grote themafeest tot een rustige filmavondje. De activiteitencommissie zal altijd druk bezig zijn met het bedenken en organiseren van nieuwe activiteiten voor de leden. Natuurlijk zorgen zij gedurende een feest of activiteit dat alles goed verloopt en wordt er aan het einde altijd netjes opgeruimd en schoongemaakt. Zij zullen er altijd alles aan doen om van de avond een succes te maken.
Alle leden zijn natuurlijk van harte welkom op de activiteiten van de AC dus hopelijk ben jij er ook een keer bij.
Tot soos!