Vind hier onze sponsoren.

Axi

AXI is ICT partner met 240 medewerkers in Nederland en België. In ons kantoor te Breda werken we aan de digitale transformatie binnen de retail. Dit houdt veel meer in dan het ontwikkelen van instore, online, mobile en ERP oplossingen.

Domino’s

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld en sinds 2006 ook in Nederland te vinden! Bij Domino’s is er de mogelijkheid om goedkoop een medium pizza te bestellen voor €5,96 bij afhalen (door middel van de code ‘52971’) en €6,95 bij bezorging aan huis (door middel van de code ‘95035’).

Coyote

Bij de coyote kan er gebruik gemaakt worden van verschillende kortingen, onder anderen één meter bier voor €15 , Maes bier voor €2 en garderobe voor €2,00 met een gratis muntje. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de wisselende maand actie.

Peddels

Bar-Dancing Peddels is een gezellig dans- en feestcafé aan de Havenmarkt in Breda. Ze organiseren regelmatig leuke evenementen en mooie thema feesten.

Bress

Met een aanbod bestaande uit meer dan 60 verschillende sporten, variërend van fitness tot groepslessen, is BRESS Sportcenter het sportplatform voor hbo-studenten. In het BRESS sportcentrum is er voor iedereen wat te doen: sporten, socializen tijdens events of gewoon een drankje doen in het sportcafé.

De Kapitein

Non-stop party in het gezelligste feestcafé van Breda, De Kapitein. De verveling heeft er geen kans van slagen. Schipbreuk wordt er niet geleden. Integendeel.