Sponsoren

  WhatsApp Image 2017 05 08 at 15.55.46

AXI

AXI is ICT partner met 240 medewerkers in Nederland en België. In ons kantoor te Breda werken we aan de digitale transformatie binnen de retail. Dit houdt veel meer in dan het ontwikkelen van instore, online, mobile en ERP oplossingen. We zorgen ervoor dat onze retailklanten, en dat zijn grote en middelgrote winkelketens, succesvol zijn. We houden van tevreden klanten en zijn trots op de retailers waarvoor we werken. 

Spreekt dit alles je aan? Bekijk onze jobs op www.werkenbijaxi.nl. Heb je vragen? Zoek je een stageplaats?  Neem contact op met Saskia Matthijssen: e-mail saskia.matthijssen@axi.nl of bel 076 572 55 00.

  Logo ImProvia

Improvia

Wij zijn ImProvia. Een internationale engineering organisatie gespecialiseerd in o.a. engineering, consulting, projectmanagement, veiligheid, technische documentatie en productontwikkeling. Deze diensten bieden we aan in verschillende markten: infratechniek, energie en de (hightech) industrie. Techniek is onze passie en we willen met onze innovatieve oplossingen nieuwe standaarden zetten in de techniek.

Ben je (oud)student Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde? Dan zijn we op zoek naar jou! We bieden altijd afstudeerplaatsen aan voor technische studenten en oud-studenten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Kijk eens op onze website en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Coyote rood
BRESS logo 2015

BRESS Bredase Studentensport

Met een aanbod bestaande uit meer dan 60 verschillende sporten, variërend van fitness tot groepslessen, is BRESS Sportcenter het sportplatform voor hbo-studenten. In het BRESS sportcentrum is er voor iedereen wat te doen: sporten, socializen tijdens events of gewoon een drankje doen in het sportcafé. Lid worden van BRESS kan al voor € 99,- voor een heel jaar. Ga naar www.bress.nl voor meer info of kom gezellig langs!

unnamed

 

gofun

GOfun

GOfun is al bijna 10 jaar dé specialist op het gebied van jongerenreizen. Wij organiseren geheel verzorgde vakanties naar alle populaire jongeren bestemmingen. Voor een super vette jongerenvakantie naar Mallorca, Chersonissos, Blanes, Sunny Beach, Albufeira, Lloret de Mar, Kos of Zakynthos ben je bij GOfun zeker aan het goede adres. Wij zorgen voor dè vakantie van je leven, want #welovesummer!

Een GOfun vakantie bestaat uit vervoer (vliegtuig of bus), transfer naar je accommodatie, verblijf en natuurlijk de vetste feesten en activiteiten. Tijdens je vakantie staat onze reisleiding 24/7 voor jou klaar om van jullie vakantie de beste ooit te maken.

Dominos logo

 

Domino's

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld en sinds 2006 ook in Nederland te vinden!

logopeddels

Peddels

In Peddels is er altijd wel iets aan de hand. Hier moet je goed zoeken naar een stijve, kille sfeer. Dit feestcafé staat bekend om zijn warme uitstraling van een schip, dat wordt beheerd door een stel matrozen die nog geen dek kunnen schrobben. Zij weten maar al te goed wat plezier maken betekent en het liefst doen ze dat met jou erbij. Des te meer zielen, des te meer vreugde! En die zijn er ook, aansluiten mag! Iedereen is welkom en we gunnen je alles voor de avond. Proost, kusjes en tot Peddels!