Bestuur 2017-2018

 

Voorzitter

Remco Markestein

Remco Markestein

Laat ik me eerste even voorstellen, ik ben Remco Markestein, ik ben 20 jaar jong en ben begonnen aan het 2 e jaar Mechatronica. De mensen die mij kennen, zullen mij beschrijven als een spontane jongen met een vlotte babbel. Sinds oktober 2016 woon ik in het mooie centrum van Breda en ik ben daarom ook bijna altijd in de Soos of in de stad te vinden.

1000 PALM is weer achter de rug en dat betekent dat de bestuursfuncties officieel zijn overgedragen aan de nieuwe lichting. Komend schooljaar zal ik samen met de rest van mijn bestuur de vereniging aansturen en leiden.

Binnen de vereniging ben ik actief geweest als soosbeheerder, lid van de activiteitencommissie en Open Tijdcommissie. Dit wordt dus mijn eerste jaar als bestuurslid. Ik heb zin in het nieuwe bestuursjaar en ga er met de rest van mijn bestuursleden een onvergetelijk en vooral geslaagd Virgo jaar van maken! Hopelijk zullen we elkaar nog vaak tegenkomen in onze sociëteit of in de stad!

 


Vicevoorzitter

Emiel Hack

Mijn naam is Emiel Hack, 24 jaartjes jong en dit is mijn 7e jaar als lid van deze studentenvereniging. Afgelopen jaar (2016/ 2017) vervulde ik de functie van penningmeester en heb ik al heel wat commissies gedraaid. Tevens werk ik fulltime op de IT-afdeling van een groot concern.
Toen dit jaar het nieuwe bestuur gevormd moest worden heb ik laten blijken dat ik er nog wel een jaartje aan wilde plakken, mits er niemand gekozen zou worden. Dit niet alleen omdat ik het afgelopen jaar heel erg leuk vond en veel heb geleerd, maar ook dat ik mijn kennis wilde delen met het nog te kiezen bestuur.
Afgelopen maanden ben ik daarom interim-vicevoorzitter geweest en na de afgelopen ALV van januari mag ik mezelf vicevoorzitter noemen.
Na ons eerste volledige jaar op de nieuwe locatie te hebben afgerond wordt het nu tijd om de vereniging nog meer op de kaart te zetten. De basis hiervoor vormen de onlangs opgerichte Virgo Clubs waarvoor ik verantwoordelijk ben en de gereorganiseerde indeling van de Open Tijd waarvoor ik ook verantwoordelijk ben. Ook probeer ik mijn bestuur zo veel mogelijk te ondersteunen waar dit nodig is.
De meesten van jullie zullen mij al wel kennen, en voor wie dit (nog) niet het geval is; ik nodig jullie hierbij uit om een lekker biertje, frisje of een bakje koffie te komen drinken in onze sociëteit zodat ik aan het einde van dit bestuursjaar kan zeggen dat ik de meesten van jullie wel ken.

Emiel Hack

 


Secretaris

Babette Weller

Babette Weller

Hoi! Mijn naam is Babette Weller, 19 jaar oud, derdejaars BMO-studente en niet geboren, maar wel getogen in het ó zo mooie Breda! In 2015 kwam ik via het introductiekamp in contact met S.V. Virgo en schroomde geen moment om me in te schrijven. Inmiddels heb ik er al dik twee jaar opzitten, waarvan ik begin dit schooljaar lid was van de Open Tijdcommissie. Afgelopen oktober besloot ik een stapje verder te gaan dan een commissie, dus meldde ik me aan voor secretaris. Als secretaris stuur ik alle leden e-mails met uitnodigingen en updates met betrekking tot de vereniging. Daarnaast houd ik het ledenbestand en social media, zoals Facebook, Instagram en Snapchat up-to- date. Tot op de dag van vandaag voer ik deze functie met heel veel liefde uit.
Vanaf februari 2018 heb ik een halfjaartje vrij van school, om nóg meer tijd te steken in Virgo. Ik zal dus ook nóg vaker te vinden zijn in de Soos om samen met iedereen een biertje te drinken! Groetjes, Babette.


Penningmeester

Jacko Dees

Ik ben Jacko Dees, momenteel het oudste bestuurslid met 25 jaar, kom uit Zeeland en woon intussen ruim twee jaar in het mooie Breda. Ik studeer werktuigbouwkunde en zit in het tweede jaar. Verder kun je mij vrij vaak in de stad vinden.
Dit is mijn derde jaar als lid van deze mooie vereniging. Vorig jaar was ik lid van de activiteitencommissie, en afgelopen oktober heb ik de stap gezet om penningmeester van Virgo te worden. Tot nu toe bevalt dit best goed! Komend jaar hoop ik samen met de rest van het bestuur om Virgo nog beter te maken voor de leden, zodat iedereen het nog meer naar zijn zin krijgt. Ik heb er erg veel zin in, en hoop jullie allemaal nog vaak te zien in de Soos.

Jacko Dees

 


Hoofd Activiteiten

Floor van den Ham

Floor van den Ham

Hallo Virgoïsten, Voor degenen die mij nog niet kennen: ik ben Floor van den Ham, 20 jaar oud en ik zit op kamers in Breda. Dit jaar zal ik de mooie functie van Hoofd activiteiten vervullen, nadat ik het afgelopen jaar erg naar mijn zin heb gehad binnen de activiteitencommissie. Ik studeer BMO, hoewel ik school dit jaar even op een laag pitje heb gezet. Ik zal hierdoor voornamelijk in de Soos of stad te vinden zijn, waar ik van plan ben veel mooie feestjes en activiteiten te organiseren met de activiteitencommissie. Ik heb erg veel zin in het komende bestuursjaar, hopelijk zie ik veel van jullie op de aankomende activiteiten!
Tot dan!
Groetjes, Floor.

 


Hoofd Sociëteit

Jelmer Moors

Mijn naam is Jelmer Moors en ik loop al 19 jaar rond op deze aarde, hoewel dit “lopen” sinds ik bij Virgo zit vooral veel strompelen en kruipen is geweest. Nu woon ik al 2 jaar in het mooie Breda en probeer ik naast het op stap gaan ook nog de opleiding BMO te volgen, hiervan doe ik overigens het 2 e jaar opnieuw dus misschien probeer ik het net niet hard genoeg.

Afgelopen bestuurswissel ben ik verkozen tot Hoofd Soos van onze vereniging, met als gevolg dat ik nog meer te vinden ben in onze mooie sociëteit, waar ik hopelijk samen met mijn mede bestuursleden en de hulp van ruim 30 enthousiaste soosbeheerders de Soos nog drukker, gezelliger en mooier kan krijgen dat dat zij nu al is. Dus kom gerust een biertje drinken en grote kans dat je mij hier dan aantreft, tot Soos!

Jelmer Moors

 


Hoofd Public-Relations

Nick de Kruif

Nick de Kruif

Mijn naam is Nick de Kruif, derdejaars Milieukunde student. Ik ben 20 jaar oud maar mentaal nog steeds heel erg jong! Helaas ben ik nog steeds thuiswonend in het pittoreske Gilze, maar gelukkig ben ik wel geboren in het prachtige Breda! In het dagelijks leven ben ik een doorsnee student en Virgolid, wat inhoudt dat ik vrij regelmatig aanwezig ben in de sociëteit, misschien te vaak. Wil je mij nou een keer spreken, kan je contact opnemen met me via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of aanspreken in de Soos! Dit is mijn derde jaar als Virgolid en mijn eerste jaar in het bestuur! Hiervoor ben ik soosbeheerder geweest en in 2015 en natuurlijk intro van het Virgokamp.  Als Hoofd Public Relations is het mijn taak om contact te houden met de partners en sponsoren van S.V. Virgo, de promotie van de vereniging voor mijn rekening te nemen en natuurlijk zorg dragen voor al het promotiemateriaal en de Virgo merchandise. Verder ben ik natuurlijk altijd op zoek naar mogelijke samenwerkingspartners die een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze prachtige vereniging!